Primul transfer la vară? Anunțul lui Rednic


Mircea Rednic o vrea în continuare să-și întărească lotul, fiind clar că până la vară nu mai vine nimeni în Ștefan cel Mare. Acum antrenorul lui Dinamo trebuie să sudeze relațiile de joc cu jucătorii pe care-i are la dispoziție, dar este posibil ca la vară să facă un transfer spectaculos în cazul în care Jordan Mustoe va continua să aibă evoluții dezamăgitoare.

Rednic l-ar putea aduce la vară pe Steliano Filip, care are doar 24 de ani, înapoi la Dinamo. Fundașul stânga s-a transferat iarna trecută la Hajduk Split, în schimbul sumei de 500.000 de euro, dar a plecat pe ușa din dos de la croați și a fost salvat de Dan Alexa.

”El când a lucrat data trecută cu mine era la echipa națională și era și căpitanul echipei, a jucat foarte bine. Problema e că el a venit târziu și nu mai puteam, în banda stângă am doi jucători, nu se știe de la vară. Dar l-am văzut, e frumușel, dolofănel, mai trebuie să mai muncească, aici muncește vreo trei patru, luni, și după aia vorbim”, a declarat Rednic la finalul partidei cu Dunărea Călărași.

Citește și:

Alexa îi laudă pe ”câini”. Ce spune de Dinamo

-->
Previous Rednic, anunț IMPORTANT după meciul cu Dunărea
Next Alexa îi laudă pe ”câini”. Ce spune de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *