Primul transfer din vară la Dinamo


Dinamo face primul transfer în această vară. Este vorba despre Luca Florică, băiatul noului acționar al lui Dinamo, Claudiu Florică.

Claudiu Florică a investit deja 500.000 de euro la Dinamo, în vederea obținerii licenței pentru Superliga. Omul de afaceri vrea să îl aducă în „Ștefan cel Mare” și pe fiul lui, Luca, fundaș stânga în vârstă de 20 de ani, care a evoluat în actuala stagiune în Liga 2 pentru Progresul Spartac și FC Brașov.

„Luca Florică e un tânăr de perspectivă, care are un sezon bun de Liga 2. E un tânăr pe care îl avem în vedere”, spune Nicolescu.

De asemenea, este posibil să plece mai mulți jucători în această vară.

”Haideţi să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Nu vreau să vorbesc despre ipoteza plecării unor jucători. Trebuie să ne concentrăm pe aceste două meciuri rămase. Sunt jocuri foarte grele, dar venim pe un trend ascendent şi ne vom juca şansele până la capăt.

Vă garantez că jucătorii de la CSA nu vor avea nevoie de niciun imbold pentru a trata meciul cu seriozitate. Jucătorii lor nu cred că vor fi afectaţi de ce se întâmplă în afara clubului.

Eu sper că suporterii noștri vor demonstra încă o dată forţa pe care o au cu privire la unitatea clubului. Vrem să demonstrăm că suntem mai buni decât CSA, iar jocul din Ghencea (n.r. 0-2) a fost doar o sincopă de-ale noastre.

Mi-a dat încredere faptul că am văzut că echipa poate fi foarte concentrată şi focusată mental. Dacă Burcă reuşeşte să facă asta în continuare, echipa se va exprima bine împotriva oricărui adversar”, mai precizează Nicolescu.

Citește și:

Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent” 2023: premiu de 120.000 de euro

Previous Ironizează Steaua: ”Acea regie”
Next Victorie uriașă în derby! Vine promovarea directă?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *