Primul transfer al spaniolilor anunță: ”Sunt de nivel european”


Dinamo și-a schimbat fața după ce Pablo Cortacero a preluat echipa și chiar dacă încă mai sunt unele probleme financiare, jucătorii noi sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă la echipă.

„Imediat cum a fost vândut clubul am aflat că cei de la Dinamo mă doresc şi apoi decizia a fost destul de uşor de luat din punctul meu de vedere pentru că mi-au transmis planurile lor şi am avut încredere că aşa va fi şi mi-am dorit foarte mult să vin aici. Pot să spun că a fost, într-un fel, un act de curaj pentru că până la urmă am încercat să risc pentru nişte obiective mari, ale mele personale, mereu am gândit aşa, mereu am vrut să mă lupt pentru titluri, cupele europene.

Aici se văd mişcări, planurile prezentate din punctul meu de vedere au fost foarte bine gândite şi sunt de nivel european. Cel puţin aşa văd eu lucrurile. Nu ar avea de ce cineva să pună ceva de rău pentru că deocamdată lucrurile merg în direcţia bună. O să o luăm pas cu pas pentru că a fost o situaţie destul de grea a clubului anul trecut. Primul pas va fi play off-ul dar în momentul când vom ajunge acolo vom dori mult mai mult. Aşa mi se pare mie normal.

În momentul când am ajuns atmosfera era destul de ok, oamenii erau mulţumiţi că lucrurile se îndreaptă spre direcţia bună dar erau şi câteva probleme interne care uşor, uşor se rezolvă”, a spus Vlad Achim, pentru Telekom Sport.

Citește și:

Ce-ar face Montini dacă l-ar contacta FCSB: ”Am o mare recunoștință față de fani!”. Ce zice despre spaniolii lui Dinamo

Previous Dănuț Lupu, dezvăluiri: ”Nu și-au luat”
Next S-a stabilit ziua și ora când se va juca FCSB-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *