Primul semn că Cortacero se retrage de la Dinamo


Cortacero de două zile tot a răspuns la sute de mesaje primite pe messenger de la suporterii dinamoviști în care a încercat să-i calmeze pe aceștia și să le spună că va trimite banii. Dar cum niciun euro n-a ajuns în conturile clubului, spaniolul n-a mai rezistat. Și și-a șters atât contul personal de facebook, cât și pagina oficială de 1,3 k pe care o avea pe rețeaua de socializare.

Cosmin Contra i-a transmis astăzi un mesaj public lui Cortacero.

”E o situație mai grea. Pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din ce am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali.

Directorul sportiv(n.r. Rufo Collado) este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece.

Sunt atât de mulți dinamoviști în România și nu numai, care până acum au dat dovadă de iubire față de acest club și cred că nu vom fi lăsați să fim depunctați”, a declarat Cosmin Contra la GSP Live.

Citește și:

Dinamo riscă să piardă și punctele câștigate până acum! Situație incredibilă

Previous Spaniolii nu-l mai vor pe Contra. Mutarea pe care vor să o facă ca să-și dea demisia
Next Mircea Rednic a dat de pământ cu spaniolii: ”Credeau că vin în Afganistan”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *