Primul om de fotbal care-i ia apărarea lui Prunea: ”El asta încearcă”


Prietenul la nevoie se cunoaște. Fix această zicală se potrivește în relația Florin Răducioiu-Florin Prunea. Fostul atacant al ”câinilor” i-a luat apărarea lui Florin Prunea în conflictul mediatic pe care el l-a început în momentul în care l-a atacat dur pe Florin Bratu.

”Sunt dezgustat de asemenea polemici, Florin Prunea încearcă să facă lucrurile cât mai bine acolo, nu înțeleg de ce Florin Bratu începe să vorbească și să spună niște lucruri care nu-și au sensul în momentul de față pentru liniștea lui Dinamo. Mai ales că el a mâncat pâine din acel club.

De ce trebuie să vorbească despre Florin Prunea și ce face Prunea, de salariul lui sau despre Nistor. Sunt dezgustat, să nu uităm că Dinamo a dat multă pâine de mâncat multor jucători care n-au avut mai nimic în comun cu Dinamo. Adică mai multă atenție la ce se face, la ce se spune, pentru că e în detrimentul echipe, clubului Dinamo, mai ales că este un moment delicat.

Dragi colegi, foști antrenori, jucători, mă refer bineînțeles și la Dănuț Lupu. Înțeleg că e libertatea de a te exprima, dar să nu uitați de unde ați plecat și mai multă atenție la ce spuneți despre Dinamo. Nu e plăcut deloc, merită respect, Prunea e acolo pentru a face treaba cât mai bine. E dinamovist, vrea binele lui Dinamo, am fost și eu critic la adresa lui Dinamo, dar am fost coerent și fără să fiu polemic”, a declarat Florin Răducioiu.

Interesant este că după scandalul mediatic din iarna trecută dintre Mircea Lucescu și Mircea Rednic, Lupescu, Răducioiu, Prunea și Andone s-au întâlnit cu ”Il Luce” și atunci i-ar fi promis fostului selecționer al Turciei că-l vor pune ei la punct pe ”Puriu”. Atunci Ionuț Lupescu a recunoscut că cei cinci ies des la masă, fiind în relații foarte bune.

Citește și:

Mircea Rednic nu uită și nu iartă. Mutare importantă în relația cu Dinamo

-->
Previous Mircea Rednic nu uită și nu iartă. Mutare importantă în relația cu Dinamo
Next Leo Grozavu vine pe cai mari în ”Groapă”. Ce a pățit antrenorul și ce vrea să demonstreze

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *