Primul nume mare care se retrage din DDB


Dinamo e tot mai aproape de un dezastru pe plan sportiv. Cu 7 etape înainte de terminarea campionatului, clubul se află pe locul 14, dar acest lucru se datorează în principiu rezultatelor celorlalte echipe care au avantajat-o foarte mult.

Nici în conducere lucrurile nu sunt tocmai grozave, tot mai mulți fani fiind nemulțumiți de managementul „câinilor”, care îl consideră părtaș la acest dezastru.

Un prim nume care a ales să iasă din board-ul DDB este fostul mare jucător, Claudiu Vaișcovici. Acesta își și motivează alegerea, precizând că nu i se cere deloc părerea.

„Cam de un an nu m-a mai sunat nimeni, nu m-a chemat, nu m-a mai invitat! Am fost și eu acolo, pentru impresie, la început, vreun an de zile. Am mers prin țară la unele lansări, prezentări. Alții și-au luat dreptul ăsta de a hotărî, de a vorbi. Nu am dat niciodată vreun vot, nu am fost activ.

Să mă scoată de acolo! ce să caut eu? O să-i rog să mă scoată. Nu am nimic cu ei. Din contră, băieții merită laude pentru tot ce au făcut. Nu vreau să-i atac, să fac polemică. Dar dacă nu am fost întrebat niciodată, nu am votat vreo decizie, de ce să primesc și eu laude pentru munca lor?

Sau invers, dacă se întâmplă ceva, nu merge treaba, de ce să mă înjure pe mine lumea și să creadă că am făcut și eu parte din chestia asta? E simplu. Le urez tot binele din lume, dar să mă scoată!”, a spus Vaișcovici pentru Playsport.

Citește și:

Danciulescu criticat în termeni DURI: „Care sunt rezultatele lui la Dinamo?”

-->
Previous Răsturnare de situație în cazul lui Constantin Nica
Next Danciulescu criticat în termeni DURI: „Care sunt rezultatele lui la Dinamo?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *