Primul jucător care se revoltă de situația clubului: ”Să facă ceva domnul Burleanu”


Dinamoviștii au făcut din nou un meci prost, iar primul jucător care a vorbit clar despre nemulțumirile din vestiar este Ioan Filip, care a spus lucrurilor pe nume la interviurile de final.

”Nu sunt eu în stare să comentez prea mult despre anunțul domnului Negoiță. Eu cred că sunt alte jocuri acolo sus. Noi am vorbit între noi și trebuie să ne strângem și doar așa o să putem să reușim. Ce o să se întâmple o să vedem.

Nu știu ce jocuri se fac mai sus. Și deocamdată sunt făcute în defavoarea noastră dacă nu suntem plătiți. Avem ceva restanțe. S-a plătit ce s-a promis și mai avem o lună restanță.

Nu cred că ar trebui să ne răsplătească pentru rezultate, ar trebui să fie o normalitate. Ar trebui să fim plătiți la zi și așa ar trebui să fie toți fotbaliștii, și din Liga a II-a și din ligile inferioare. Poate vorbiți cu domnul Burleanu să dea direct banii la jucători de la Federație, sau banii din drepturile TV, sunt soluții.

Pot să spun că am fost dezavantajați, am avut un gol valabil la 0-0, cu siguranță lucrurile stăteau diferit dacă marcam noi primii”, a declarat Ioan Filip.

Citește și:

Prunea face acuzații grave: ”Noi nu împrumutăm alte cluburi”

-->
Previous Prunea face acuzații grave: ”Noi nu împrumutăm alte cluburi”
Next Noi probleme pentru ”câini”. Și o veste bună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *