Primul egal din această vară. Ce-a făcut Dinamo cu Chindia


După trei victorii în meciurile amicale, Dinamo a jucat astăzi cu Chindia Târgoviște într-un meci care s-a disputat la Săftica. Echipa din Ștefan cel Mare a făcut 2-2 cu echipa din Dâmbovița. Golurile oaspeților au fost înscrise de Leca și Mitrovic.

Pentru Dinamo au înscris Nistor și Montini.

Dinamo a preferat să joace astăzi amicalul de la Săftica cu porțile închise din cauza faptului că s-au temut ca fanii care încă nu au trecut peste faptul că Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo ar putea protesta înainte de startul campionatului, dar și pentru a nu afla detalii cei de la Viitorul despre jocul echipei.

Dinamo va juca lunea viitoare cu Viitorul Constanța, în deplasare la Ovidiu. Eugen Neagoe a primit și o veste bună înaintea acestei confruntări. Și-a revenit singurul fundaș stânga de meserie din lot, Andrei Sin, chiar dacă el nu a fost folosit în amicalul de astăzi.

Dinamo București în prima repriză: Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore – Mrzljak, Bru – Sorescu, D. Nistor, Mihaiu – Montini.
Accidentat, Dan Nistor a fost înlocuit în minutul 39 cu Robert Moldoveanu.
Dinamo București în repriza secundă: Piscitelli – Sorescu (88 G. Crețu), Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore – Mrzljak (64 D. Popa), Bru (64 I. Filip), Răuță – Moldoveanu, Perovic, Montini (76 A. Lazăr).
Primul meci oficial al noului sezon competițional este programat luni, 15 iulie (ora 21:00), în deplasare, pe terenul Viitorului, în Liga 1 (ediția 2019-2020).

 

-->
Previous Probleme pentru "câini". Ce cere un fotbalist
Next Un dinamovist, aproape de o formație din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *