Primul conflict în culise dintre Rednic și Mureșan Exclusiv


Dinamo este în criză de rezultate, Mircea Rednic a fost adus de Nicolae Badea și Marian Iuhasz ca un salvator peste capul celui care conduce Dinamo oficial, Iuliu Mureșan, care și-ar fi dorit la echipă alt tehnician.

Deși declarativ Iuliu Mureșan spune că îl susține pe Mircea Rednic, în culise lucrurile nu sunt chiar așa. Antrenorul și-a dat seama că transferurile care ajung în presă înainte să fie perfectate sunt date chiar de către conducător, iar ultima decizie pe care Mureșan a luat-o l-a enervat pe Rednic.

Antrenorul a decis să-i dea o lecție lui Deian Sorescu și să-l trimită să se antreneze separat o săptămână cu Iulică Mihăescu, la baza de la Granitul, acolo unde se pregătesc de ani de zile juniorii dinamoviști care mulți dintre ei au avut probleme medicale din cauza stării proaste a terenului. A vrut să-i dea o lecție, să înțeleagă că trebuie să dea mai mult pe teren și să fie mai smerit dacă chiar vrea să se transfere și să plece odată de la Dinamo, până la urmă echipa care l-a făcut cunoscut.

Deian Sorescu a fost șocat de această decizie a antrenorului și a apelat la conducerea clubului, cei care nu l-au lăsat să se transfere în vară când avea oferte. Și-a cerut scuze față de Iuliu Mureșan, iar acesta a luat decizia să fie reprimit în lot.

Rednic nu a fost de acord cu această decizie de a fi reprimit în lot

Din informațiile noastre, acest lucru nu a fost deloc pe placul lui Mircea Rednic, care a transmis clar că decizia lui a fost să stea în vacanță o săptămână. Rămâne de văzut cum va reuși să managerieze Rednic relația dintre el și conducere, mai ales că nimeni nu vrea să vină la Dinamo ca director sportiv pe un salariu de 1500 de euro, cât au decis conducătorii că pot oferi pentru acest post.

Cazul Deian Sorescu a deschis practic primul conflict major care se duce în culise între Mircea Rednic și Iuliu Mureșan și rămâne de văzut cum se va stinge acesta. Pentru că sunt slabe șanse ca antrenorul să-l ierte pe jucător și acesta să fie pe teren cu CFR Cluj, așa cum și-ar dori cei din conducere, care vor să-și repare cumva greșeala că nu l-au vândut în vară.

Citește și:

5 locuri de văzut și iarna în Delta Dunării

-->
Previous Sfaturi pentru Sorescu: "Avea nevoie de vacanță"
Next Diagosticul doctorilor în cazul lui Alex Răuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *