Primul conducător spaniol care a plecat de la Dinamo EXCLUSIV


La Dinamo începe exodul conducătorilor spanioli. Primul care s-a întors în Spania este cel care trebuia să fie directorul Academiei și care voia să implementeze un stil de joc asemănător Barcelonei la grupele de copii și juniori ale clubului.

Marcos Rubino a plecat în acest weekend în Spania, la Granada, acolo unde și-a lăsat familia pentru a veni la Dinamo. Soția lui și unul dintre cei doi copii sunt bolnavi de coronavirus și spaniolul n-a mai rezistat și a mers acasă alături de ei. Din informațiile doardinamo.ro, sunt slabe șanse să se mai întoarcă în România, fiind dezamăgit de tot ce s-a întâmplat în jurul echipei și că încă nu și-a luat niciun salariu, iar situația financiară a clubului este instabilă și nu-și poate pune în acțiune proiectele.

”Va trebui să învățăm să trăim cu acest virus. Mama mea a murit de COVID-19. Pe 6 aprilie”, spunea Marcos Rubino într-un interviu pentru site-ul nostru când a semnat cu Dinamo.

Ibericul a fost dezamăgit și de situația copiilor de la Dinamo, care au fost aproape să fie scoși în stradă de la Liceul Mircea Eliade din București.

”Fără bani, se complică totul. Eu am venit cu multă încredere și credință, dar am găsit aici un club bolnav, în fiecare zi apar alte probleme sau datorii. Toată lumea este cu ochii pe prima echipă, acolo se rezolvă prima dată lucrurile. Dar și noi avem nevoie la Academie pentru a putea lucra. Din ce am înțeles trebuie să intre astăzi niște bani în club și sper ca lucrurile să intre pe făgașul normal”, spunea Rubino pe 29 octombrie.

Pe de altă parte, fostul șef al Academiei Dinamo, Gabi Răduță, spune că ar lucra și fără bani la Dinamo numai să reușească să redea strălucirea grupelor de copii și juniori din anii trecuți.

”Eu am avut o discuție prietenească cu noi conducători ai lui Dinamo. Să nu uităm că Dinamo a fost în primele 2 echipe în ultimii 8 ani la Copii și Juniori. Dacă m-aș întoarce la Dinamo? Pe jos vin, din America, dar să lucrez cu oameni profesioniști. Las totul pentru Dinamo. Chiar și fără bani. Ținând cont că n-am mai luat banii din ianuarie…ce mai contează câteva luni? Eu și cu Dănciulescu n-am luat banii. Dar n-am dat clubul în judecată că noi chiar iubim acestă echipă”, a declarat Gabi Răduță în exclusivitatea pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Spaniolii au omis un lucru important: ”Nu a fost trecută și asta”

-->
Previous Dinamo plătește preferențial. Omul care a salvat clubul a fost uitat
Next Cortacero, suspect de COVID-19: ”De două zile” EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.