Primul antrenor contactat. Răspunsul acestuia


Dinamo a trăit o nouă umilință în această seară, pierzând cu scorul de 3-1 meciul cu Academica Clinceni. Este cea de-a 17-a înfrângere din 30 de partide, un alt capitol rușinos din istoria alb-roșilor.

GSP anunță că, după anunțul lui Gigi Mulțescu că nu și-ar mai dori să continue (detalii aici), a fost contactat primul antrenor. Este vorba despre Florin Bratu, cel care a mai antrenat-o pe Dinamo în play-out-ul sezonului 2017-2018, dar și la începutul sezonul 2018-2019.

Din informațiile noastre, Florin Bratu și Mircea Rednic sunt pe lista scurta a celor care conduc acum echipa, însă cel din urmă este mai degrabă în pole-position pentru postul de antrenor al lui Dinamo. Deși este anunțat că Florin Bratu a refuzat din start oferta „câinilor”, acesta susține că va discuta zilele viitoare cu cei din DDB.

Totuși, soarta lui Gigi Mulțescu la cârma echipei nu este încă stabilită, iar lucrurile pot lua o întorsătură de la o oră la alta. Vă vom ține la curent!

Tot ceea ce sperăm cu toții este să se ia cea mai bună decizie în favoarea echipei, pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare și să obțină un trofeu nesperat, Cupa României.

Citește și:

Răsturnare de situaţie în cazul antrenorului la Dinamo

-->
Previous Florin Prunea pune punctul pe i: ”Nu sunt sănătoși la cap. Nu mai continuă”
Next „În timp ce ție îți cânta ”Babanu”, lui îi cânta toată Cetatea Eternă a Romei.”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *