PRIMUL 11 O mare surpriză a lui Rednic în ofensivă! O altă ”anunțată” în zona defensivă


Mircea Rednic vrea să continue lupta pentru locul 7, primul din play-out, care aduce și 200.000 de euro în plus în conturile clubului. Mediașul a învins pe Hermannstadt și e la 4 puncte de ”câini”, în timp ce Dunărea Călărași vrea să obțină cât mai mult din confruntarea cu bucureștenii, trupa lui Dan Alexa asudând din greu ca să scape de retrogradare.

Cei doi antrenori au decis formulele de joc pentru această confruntare. Rednic a decis să înceapă în formula Muțiu – Dussaut, Klimavicius, R. Grigore, Aliji – Zenke, NDiaye, Nistor, Sorescu – Montini, D. Popa. Muțiu îi ia locul lui Mandanda în primul 11, mai ales că jucătorul împrumutat de la Charleroi nu va continua din vară. Sorescu revine și el în detrimentul lui Reda Jaadi. O mare surpriză este titularizarea lui Daniel Popa în locul lui Papazoglou.

Alexa mizează pe Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Medny – Enache, Simion, Henderson, D. Benzar – Ammari, G. Iancu.

Rezerve sunt la Dinamo Mandanda, Ciobotariu, R. Jaadi, Papazoglou, Șerban, Christovao și Măgureanu, în timp ce la gazde sunt Calancea, Sârghi, Keyta, St. Filip, Honciu, Souda și V. Munteanu.

Citește și:

De ce s-a supărat Dan Petrescu pe Mircea Rednic

-->
Previous De ce s-a supărat Dan Petrescu pe Mircea Rednic
Next Un fost căpitan al ”câinilor” e bun și-n străinătate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *