Primele transferuri la Dinamo


Dinamo se pregătește să legitimeze primii jucători pentru 2024. Anul nou vine cu întăriri la formația din Ștefan Cel Mare. Dinamoviștii i-au scris lui Moș Crăciun o listă cu transferuri pentru a putea să rămână în Liga 1 la finalul campionatului.

Unul dintre jucători este Dorin Rotariu. De asemenea, Andrei Nicolescu a spus că s-a aflat în discuții cu Damjan Djokovic, de la FCSB.

”Suntem încă departe, dar rămâne în aceeași perspectivă, trebuie să ne pregătim bine pentru salvare. Noi încercăm să facem totul normal, să avem grijă de oamenii din club. Nu știu exact ce vrea Djokovic, noi avem niște discuții. Avem nevoie de oameni care să înțeleagă ce înseamnă Dinamo.

Am avut discuții cu peste 20 de jucători. Suntem aproape să semnăm cu unul sau doi jucători. O să vedem care ținte sunt mai aproape de noi, o să vedem cine e mai circumspect privind venirea la Dinamo. Nu vorbesc despre sume, dar ce se vehiculează nu e mereu real.

Noi încercăm ca fiecare leu cheltuit să fie cât mai eficient. Au fost discuții cu domnul Becali, dar nu depinde doar de noi, depinde și de jucător”, a declarat Andrei Nicolescu la ”Digi Sport Matinal”.

Citește și:

Afaceri pe axa FCSB – Dinamo: ”Băiatul ăla, om de calitate”. Gigi Becali plătește și el un fotbalist dorit de ”câini”!

Previous Cadou de Moș Crăciun: victorie cu Voluntari
Next Soluție în ofensivă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *