Primele reacții după tragerea la sorți. Ce spun Dănciulescu și Petre Grigoraș


Dinamo a căzut cu Foresta Suceava în Cupa României, o formație care este pe locul 6 în Liga a III-a și este antrenată de un tehnician cu state cu Liga 1, Petre Grigoraș.

”Mă bucur că am căzut cu Dinamo. Oricine ar fi fost, era favorit în fața noastră. Doar cu Sănătatea Cluj și Metalul Buzău aveam șanse. Faptul că vine Dinamo la Suceava face ca acest meci să fie unul special, pentru comunitate. Nu aș vrea să mă întrebați de șansele de calificare.

O victorie cu Gaz Metan este o minune care vine o dată la 10 ani, nu știu dacă se va mai întâmpla. Dar, noi vom juca cât putem de bine, va fi un meci special, care va crea emulație în oraș. Este foarte bine ceea ce se întâmplă”, a declarat Petre Grigoraș pentru Fanatik.

Directorul sportiv al ”câinilor”, Ionel Dănciulescu îl cunoaște bine pe Petre Grigoraș. Cei doi au lucrat fix acum un an la Farul Constanța, formație finanțată de Ciprian Marica. Așa că este precaut înainte de meciul de Cupă:

”Partida cu Foresta Suceava ne interesează și o vom trata serios. Nu se va mai întâmpla accidentul din sezonul trecut cu Csikszereda, când tot o formație de Liga a III-a ne-a scos din Cupă. Am învățat ceva din acel episod și vom aborda totul cu maximă seriozitate. Vrem acest trofeu în acest sezon, dar acum suntem toți concentrați pe meciul cu FCSB”, a declarat Danciu-gol pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Sergiu Hanca a decis derby-ul Cracoviei: ex-dinamovistul a ajuns la o cotă impresionantă

Previous Dinamo și-a aflat adversara din Cupa României
Next Latovlevici, avertisment pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *