ASTA E! Mai mult cred adversarii în Dinamo decât ”câinii”! Popa așteaptă minunea


Dinamo a scos doar un punct în această seară cu Dunărea Călărași, scor 1-1, după ce-a avut și o bară în minutul 89, care ar fi putut aduce o victorie extrem de importantă. Echipa rămâne pe acel loc rece, 12, de baraj. Fost jucător al roș-albilor, Alin Dobrosavlevici, acum la Dunărea Călărași, este de părere că Dinamo își va reveni curând.

”Ne-au dominat, per total suntem mulțumiți cu această remiză, având în vedere că Dinamo a avut și bara aceea pe final. Dinamo a arătat mai bine în acest meci, domnul Rednic a reușit să schimbe un pic. Oricum, cred că Dinamo va ieși din această situație. Nu mă gândeam că echipa va ajunge vreodată pe loc de baraj. Însă nu e terminat campionatul, mai e mult de jucat”, a spus fundașul Călărașiului după meci.

În schimb, autorul golului dinamovist, Daniel Popa, avea o față căzută la flash-interviuri. ”Suntem într-un moment foarte prost, dar noi nu avem nici noroc. Ne-am pierdut și șansa. Nu e o scuză că am schimbat mai mulți antrenori. Noi trebuie să scoatem puncte ca să readucem Dinamo sus. Se vede experiența dânsului și sperăm să ne ajute acest lucru pe viitor”, a declarat Popa.

Citește și:

VIDEO Mircea Rednic, în lacrimi

 

-->
Previous Rednic nu poate face minuni. Dinamo rămâne în subsolul Ligii 1
Next Ce a declarat Gicu Grozav după meci. Reacția lui spune totul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *