Primele reacții după Progresul-Dinamo


Valentin Lazar se bucura dupa un gol marcat alaturi de Deniz Giafer si Rodrigues De Moura in meciul amical de fotbal dintre CS Popesti Leordeni si Dinamo Bucuresti, desfasurat pe Stadionul Intergaz din Popesti Leordeni, miercuri 27 iulie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Vali Lazăr și Ovidiu Burcă au oferit primele reacții după debutul lui Dinamo în Liga 2 împotriva Progresului Spartac, scor 1-0, fiind de părere că mai sunt lucruri de îmbunătățit.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Antonio Bordușanu în minutul 27, iar „câinii” au jucat cu un om mai puțin din minutul 76, când Ionuț Amzar a fost eliminat.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre debutul „câinilor” în Liga 2, fiind mulțumit de evoluția jucătorilor săi: „Sunt satisfăcut pentru că am obținut astăzi prima victorie.

Cu sacrificiu, le-am spus jucătorilor că trebuie să se autodepășească, pentru că pregătirea nu e una bună. Sunt mulțumit de spiritul de sacrificiu, trebuie să recâștigăm spiritul lui Dinamo, mentalitatea asta.

Am jucat cu jucători tineri, avem jucători din pepiniera proprie, care nu au primit atenție în ultima perioadă, Dinamo are resurse și trebuie să răzbată. Multă lume a fost dezamăgită după această retrogradare. Le-am spus că noi trebuie să aducem lumea înapoi la stadion și să simtă fanii că eforturile lor sunt satisfăcute de jucători pe teren prin sacrificiu.

Ar trebui echilibrată echipa, lucrăm la acest aspect, aici sunt două lucruri, noi ne propunem să luptăm pentru promovare, drept pentru care avem nevoie de jucători de un anumit nivel, care să se integreze repede, al doilea lucru e de văzut ce se dorește cu tinerii echipei”, a mai spus Burcă la finalul meciului.

Declarațiile lui Vali Lazăr

Vali Lazăr a vorbit și el despre victoria lui Dinamo, explicând cât de mult contează aportul fanilor: „Știu că mai sunt probleme doar cu salariile restante de anul trecut. Mă bucur că am câștigat, fanii au fost mereu alături de echipă, e important să-i ținem lângă noi și dacă vom juca pe Arcul de Triumf vor veni și mai mulți.

A fost un meci bun, nu i-am lăsat să-și facă prea multe ocazii cu noi. Unii dintre noi am mai jucat în Liga 2, e cu totul altfel, meciurile sunt mai dure, mai puțin tacticizate, încercăm să-i ajutăm și pe cei tineri să se dezvolte”.

„O luăm pas cu pas, întâlnim Oțelul Galați, o echipă bună, ne dorim cu toții să obținem rezultate bune și o să vedem unde ne aflăm”, a mai spus Vali Lazăr.

Citește și:

Cum arată noul echipament al ”câinilor”. Anunț important la Dinamo

-->
Previous Cum arată cele 3 modele de echipament
Next Discuții avansate cu Gabi Răduță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.