Primele reacții după plecarea lui Pop


FANATIK a informat că Alexandru Pop, atacantul care a contribuit la promovarea echipei Dinamo în SuperLigă, se va alătura echipei Concordia Chiajna.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a fost excluz din planurile lui Ovidiu Burcă în primele patru runde ale SuperLigii, nefiind introdus pe teren deloc în actualul sezon.

În sezonul precedent, Alexandru Pop a înscris de șapte ori pentru Dinamo în liga a doua și în Cupă, dintre acestea două fiind decisive pentru echipă în cele două manșe ale barajului de promovare împotriva echipei FC Argeș.

Cu revenirea echipei în SuperLigă și cu transferurile atacanților Hakim Abdallah și Goncalo Gregorio, Alexandru Pop nu și-a mai găsit locul nici măcar pe bancă ca rezervă pentru „câini” și se va transfera la Chiajna.

Cristi Tănase, președintele Concordiei, a afirmat pentru FANATIK că negocierile pentru transfer au fost finalizate și mai trebuie reglate doar ultimele aspecte ale mutării lui Alexandru Pop:

“Este adevărat că am discutat de transferul lui Alexandru Pop de la Dinamo. Cu băiatul ne-am înţeles, mai rămâne să ne dea cei de la Dinamo documentele pentru a putea spune că transferul este realizat.

Dar, într-adevăr, suntem foarte aproape, ne-am înţeles şi mai rămân de rezolvat câteva formalităţi”, a explicat Cristi Tănase pentru Fanatik.

Jucătorul va fi cedat definitiv în Liga a 2-a. Pop mai avea contract cu Dinamo un an, astfel că, rămâne de văzut cum eo echipă în insolvență l-a putut ceda, sau care ar fi suma pe care Dinamo ar fi obținut-o pe acesta.

Citește și:

Termenul de finalizare a lucrărilor la rețeaua de termoficare din Capitală se prelungește. Nicușor Dan: „Câteva zile”

Previous Investitori interesați de Dinamo. Ce îi ține departe
Next A lăsat Barcelona pentru Dinamo: ”Am o conexiune specială”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *