Primele reacții după decizia lui Negoiță de a-i vinde clubul lui Rednic


Ionuț Negoiță a confirmat faptul că intenționează să-i vândă pachetul de acțiuni majoritar lui Mircea Rednic. Patronul a decis să vorbească despre situația nou apărută privind vânzarea clubului.

”Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo, am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul”, a comentat Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Invitat la Digisport Special, Florin Prunea, manager general al grupării, a comentat: ”Nu știu nimic, nu pot să comentez ceva ce nu e de competența mea. Și dacă mă dă afară? Asta e! Pentru mine, Mircea Rednic este unul dintre cei mai mari dinamoviști. El a plecat de la echipă fiindcă nu și-a îndeplinit obiectivul, locurile 1-6. Cei de la club au activat-o, punct. Mai departe, nu pot să vă dau amănunte că nu am fost acolo”.

Citește și:

Detalii concrete din partea lui Negoiță, a spus tot: ”Chiar mi-aș dori să cumpere, uite care sunt detaliile”

-->
Previous Ar fi lovitura anului! Cui vrea să-i vândă Negoiță. Sigur va fi apreciat
Next Detalii concrete din partea lui Negoiță, a spus tot: ”Uite care sunt detaliile”. Ce datorii sunt, cât vrea să păstreze

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *