Primele reacții ale lui Miriuță după amical. Un accidentat nou în lot


Dinamo a învins astăzi cu 3-2 pe Austria Viena (locul 6 din Bundesliga austriacă), după golurile lui Nedelcearu și dubla lui Nemec. ”Câinii” au impresionat în ofensivă, dar și Nedelcearu, și Hanca au lăsat o impresie foarte bună în cel de-al doilea amical din Cipru. Vasile Miriuță s-a salutat cu Thorsten Fink, aducându-și aminte de perioada petrecută în Germania.

Antrenorul roș-albilor speră ca Steliano Filip să aibă succes în Croația, fundașul plecând în această seară să semneze cu Hajduk Split:

”Îi urez baftă și sper să nu se resimtă plecarea lui. Nica a jucat pe stânga, este o variantă, mai e și Vlad Olteanu, nu ne plângem, încercăm să găsim cea mai bună formulă”.

Miriuță a vorbit și despre amical:

”Mișcarea a fost bună, echipa s-a mișcat bine. Păcat că e timpul scurt de pregătire, dar încercăm să facem o echipă competitivă care să se califice în play-off. Mă bucur că băieții au reușit să înțeleagă că este o perioadă dificilă. Mă bucur și că n-avem accidentări. Pesic a ieșit repede, fiindcă a încasat o lovitură dură de la un adversar, ne-a fost teamă să nu fie mai rău, de aceea n-am riscat. O să vedem ce are exact”.

Citește și:

Steliano Filip a părăsit Dinamo! Cât încasează clubul

-->
Previous Amical SPECTACULOS azi în Cipru. Cine a impresionat pentru ”câini”
Next Steliano Filip a părăsit Dinamo! Cât încasează clubul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *