Primele reacții ale lui Andrei Nicolescu


Astăzi, 17 august, atmosfera s-a animat la Dinamo, deoarece a avut loc o serie de evenimente semnificative. După ce Adunarea Generală a Acționarilor a fost convocată, s-a luat decizia de a numi un nou administrator special în persoana lui Andrei Nicolescu. Acesta a preluat responsabilitățile de la Vlad Iacob, cel care a ocupat această funcție în ultimul an.

Într-un interviu acordat ProSport, Andrei Nicolescu și-a exprimat primele gânduri în urma noii sale numiri, discutând despre planurile pe termen viitor, rezultatele votului din cadrul Adunării Generale, dinamica relației sale cu Sorin Preda și detaliile creanțelor pe care acesta le avea față de SC Dinamo 1948 SA.

Da, am ascultat conferința organizată de Vlad. Cred că intrăm într-o zonă de normalitate. Dinamo are nevoie de liniște, de o echipă unită care să lucreze împreună. Nu mai are nevoie de disensiunile din ultimele două-trei luni. Începem să lucrăm și sunt convins că rezultatele se vor vedea în perioada următoare. Nu se pune problema ca Vlad să revină în această funcție. Toate lucrurile sunt făcute exemplar din punct de vedere procedural. Este doar o încercare a lui, cum a făcut și acum câteva săptămâni. Personal, nu are calitate procesuală, tocmai din acest motiv s-a aliat cu Dinamo Socios.”

În continuare, a declarat că „referitor la voturile din cadrul AGA, Dinamo Socios și Andrei Cionca au votat împotriva revocării lui Vlad, ACS FC Dinamo s-a abținut, APCH și Dorin Șerdean nu au fost prezenți”.

Cu domnul Preda avem o relație foarte bună. A declarat că suntem în negocieri. A cumpărat acele acțiuni pentru a intra în interiorul clubului, pentru a avea o poziție oficială și pentru a fi un factor de echilibru. Avem discuții. Cât de curând, probabil, vom ajunge și la un consens. Domnul Preda poate prelua acțiuni și de la Red&White, pe lângă cele pe care le are la Dinamo Socios. Da, discutăm. Mai sunt câteva chestiuni de îndeplinit care nu țin nici de noi, nici de dânsul.”

Care va fi modul de lucru cu toți acționarii din cadrul clubului.

„Îmi doresc cât mai curând să convoc toți acționarii și să stabilim un mod de lucru între administratorul special și acționari. Ei trebuie să fie informați de activitatea clubului. Trebuie să existe o relație formală în care toți acționarii, indiferent de ponderea lor, să afle tot ce se întâmplă în cadrul clubului prin intermediul unui raport al administratorului special, dar și o discuție față-n față.”

Citește și:

România, locul 1 în lume la Olimpiada Internațională de Geografie. Detalii despre medaliile copiilor români

Previous Ce a declarat Vlad Iacob la conferință
Next Interviu cu Andrei Nicolescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *