Primele reacții ale jucătorilor la adresa lui Dusan Uhrin. Ce le-a cerut


Dinamoviștii au adus în sfârșit un antrenor principal care să încerce să restabilească ordinea și să readucă rezultatele pozitive la echipă. Nu de alta dar după cinci etape ”câinii” sunt pe locul 11, la egalitate cu Hermanstadt și Clinceni, ocupantele locurilor 12 și 13.

Iar primele impresii ale fotbaliștilor la adresa lui Uhrin au fost pozitive. ”El pare un antrenor bun, cald, acum să sperăm că nu face infarct și el după două etape când va vedea ce are la dispoziție”, au glumit jucătorii în vestiar.

Uhrin a făcut ieri o ședință cu fotbaliștii. ”Ne-a arătat toate golurile primite în acest sezon și ne-a explicat unde greșim. El vrea să jucăm mult mai ofensiv decât o făceam până acum, dar ne-a spus și cum trebuie să ne apărăm pentru ca să nu mai repetăm erorile din primele cinci etape. El ne-a cerut să punem presiune pe adversar, este un antrenor cald cu noi, dar cred că nu acceptă compromisuri. Vrea să facem cât mai repede performanță și atmosfera la echipă s-a schimbat mult după venirea lui. Sperăm să facem treabă bună împreună”, s-au confesat jucătorii sub protecția anonimatului.

Dusan Uhrin va fi prezentat astăzi, de la ora 18:30, într-o conferință de presă care va avea loc la Săftica.

Citește și:

Dario Bonetti a făcut lumină: ”Vreau să subliniez că mi-am dat seama”

-->
Previous Dario Bonetti a făcut lumină: ”Vreau să subliniez că mi-am dat seama”
Next Ce se întâmplă cu Slavko Perovic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *