Primele măsuri luate la Dinamo


Mircea Rednic (59 de ani) „taie în carne vie” la Dinamo, după umilința cu Academica Clinceni! Steliano Filip și Cosmin Matei au fost scoși din lotul echipei.

Mircea Rednic și-a pierdut răbdarea cu „vedetele” lui Dinamo. Astfel că, din informațiile FANATIK, „Puriul” a decis ca Steliano Filip și Cosmin Matei să fie scoși din lotul echipei. Cei doi jucători au fost trimiși să se antreneze separat.

Steliano Filip a fost pedepsit pentru atitudinea din vestiar, iar Cosmin Matei l-a nemulțumit pe Mircea Rednic cu evoluțiile sale, din ultima perioadă. Prestația dezastruoasă din meciul cu Academica Clinceni a fost picătura care „a umplut paharul”, astfel că „Puriul” a decis să-l excludă și pe el din lotul echipei.

„Trebuie să rezist, că nu am venit ca să plec. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, dar acum a venit și rândul unora să plece.

De ce să tot plece antrenorii? Cine nu vrea performanță la Dinamo, va pleca, unii se simt comod la echipă”, transmitea Mircea Rednic, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

Citește și:

Măsuri luate după apariția Omicron în România: test PCR obligatoriu, carantină și formular PLF

-->
Previous Decizie dură a lui Rednic: ”Gata, ajunge”
Next Mesajul lui Steliano Filip după ce a fost exclus din lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.