Conducătorii „câinilor” au vorbit despre noul echipament al lui Dinamo


Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu au vorbit astăzi într-o conferință de presă despre noul echipament a lui Dinamo. Cei doi oficiali au explicat cum au fost alese cele 4 modele.

„Sunt bucuros să anunț colaborarea dintre Dinamo și Macron. Un contract care s-a încheiat greu, dar într-un final s-a făcut bine. Mă bucur că sunt materiale de calitate. Sperăm să avem rezultate cu aceste echipamente și pe plan european.

Cei de la Macron ne ajută foarte mult, sunt implicați. Împreună cu Ionel Dănciulescu și echipa de marketing am făcut designul acestor tricouri. Suntem prima echipă cu adevărat sponsorizată din România.

Primul tricou al echipei are culoarea neagră ca un omagiu pentru Cătălin Hîldan și Patrick Ekeng. Vom primi și o sumă de bani de la Macron, dar e confidențială. Plus că avem niște bonusuri”, a declarat Adrian Mutu.

Ionel Dănciulescu explică cum s-a ajuns la alegerea acestor modele.

„Sunt foarte bucuros că prezentăm acest parteneriat extraordinar din punctul meu de vedere. Cum suntem un club important din România, am ales o companie mare, o firmă care ușor, ușor se ridică la un nivel important.

Am ținut mult să avem acel echipament pentru Hîldan și Ekeng. Sigla lui Cătălin va rămâne pe tricou. În spatele stemei clubului de pe piept sunt și doi câini șanțați, asta ca o noutate.

Am lucrat foarte mult la aceste echipamente. Am primit și sugestii de la suporteri pentru că așa e normal”, a spus Dănciulescu.

-->
Previous Mutu: ”Am primit contractul semnat al lui Albin la 6-7 dimineața”
Next Mesajul lui Albin după ce a semnat cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *