--> -->

Primele declarații ale noului transfer


-->
Fundașul central portughez Andre Almeida Pinto a vorbit astăzi, într-o conferință de presă organizată la stadionul din Ștefan cel Mare, despre transferul la Dinamo București, anunțat de pagina oficială de Facebook a clubului nostru la începutul acestei săptămâni.

„Mă simt bine, mă înțeleg bine cu echipa, am făcut trei antrenamente. Vrem să îmbunătățim rezultatele. Știam care era situația clubului când am semnat, știam poziția din clasament. Dacă te uiți la clasament, situația nu e bună, un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc. Este un început de sezon, nu este o cursă de 50 de metri, este un maraton! Știu că Dinamo este un club important, știu că are mulți suporteri, pasionați, care sunt alături de echipă. Am semnat până la finalul sezonului să ajut la îndeplinirea obiectivului, nimic mai mult. Am vorbit cu Mario Felgueiras, cu Beto, ştiu foarte multe lucruri despre România, mai ales că în urmă cu câţiva ani jucau mulţi jucători portughezi aici”, a declarat Andre Almeida Pinto la întâlnirea cu reprezentanții mass-media.

Născut pe 5 octombrie 1989 la Vila Nova de Gaia, Andre Almeida Pinto a evoluat ultima oară la Farense, în prima ligă a Portugaliei, 12 meciuri și un gol în sezonul trecut.

10 este numărul echipelor la care a evoluat Andre Almeida Pinto în carieră: FC Porto, Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense, Olhanense, Panathinaikos, Braga, Sporting Lisabona, Al-Fateh și Farense.

Citește și:

Colceag: „Facem toate eforturile”

-->
Previous Colceag: „Facem toate eforturile”
Next Transfer de senzație la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.