Primele declarații ale lui Ziggy Gordon despre Dinamo


Ziggy Gordon va fi mai mult ca sigur primul jucător care semnează cu formația din Ștefan cel Mare în această vară. Fotbalistul scoțian de 26 de ani care joacă pe toate posturile în defensivă, dar este de meserie fundaș dreapta, a dat de înțeles că nu vrea să semneze cu Dinamo până nu-și lasă formația sa  în Premiership-ul din Scoția. În acest moment echipa sa, Hamilton, este pe locul 10, cu 30 de puncte, în timp ce Saint Mirren este pe locul 11, cu 29 de puncte.

”Dacă plec la Dinamo? Nu este corect față de antrenor, față de fani, sau față de jucătorii care au muncit atât de mult să vorbesc despre altceva în afară de meciul din acest weekend care ne-ar putea scăpa de o retrogradare.

E mai bine să-mi asigur viitorul mai repede, decât mai târziu, dar nu este prioritatea mea acum. Am mândrie. Am fost la acest club de când aveam 10 ani și nu vreau să am o retrogradare în CV-ul meu. Știm ce trebuie să facem, să dăm 100%, să avem și noroc, să ne apărăm șansele și să ne salvăm”, a declarat Ziggy Gordon după meciul pierdut cu Saint Mirren, 2-0, echipa unde joacă Mihai Popescu.

Lui Ziggy Gordon îi expiră contractul cu Hamilton în luna iunie și poate semna liber cu Dinamo. Luana Rednic a mers în Scoția pentru a discuta cu el și a-l urmări pe viu. Ziggy Gordon va avea un meci decisiv pentru salvarea de la retrogradare, cu St. Johnstone, formație care este pe locul 7, sâmbătă, 18 mai. În aceeași zi va juca și St Mirren cu Dundee în deplasare.

Citește și:

Dinamo, dată în judecată la FIFA de un fotbalist plecat acum o lună

-->
Previous Dinamo, dată în judecată la FIFA de un fotbalist plecat acum o lună
Next GLUMA ZILEI ”Din descriere, omul vrea la Dinamo, nu la FCSB”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *