Primele declarații ale lui Uhrin


-->
Dusan Uhrin a revenit pentru a treia oară la Dinamo, și de data aceasta într-o situație la fel de gravă ca celălalte două dăți.

Acesta a oferit și primele declarații, spunând că a revenit datorita suporterilor, cei care l-au susținut întotdeauna.

„Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului. Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin.

Am revenit pentru fani. Am fost contactat aseară, urma să ne întâlnim astăzi pentru a discuta concret. Vom începe discuțiile cu adevărat în această seară. După ce semnez contractul, va trebui să discut cu jucătorii.

Oricum, va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament.Vedem ce se va întâmpla în seara aceasta. Cine știe, poate mă întorc la Praga (râde). E mai bine să discutăm mâine dimineață”, a spus Dusan Uhrin, în dialogul purtat cu jurnaliștii în aeroport, conform GSP.

Anunț oficial pe Facebook

Bine ai revenit la Dinamo București, Dušan Uhrin! Dinamo București a ajuns la un acord cu antrenorul Dušan Uhrin pentru a prelua, de astăzi, conducerea tehnică a echipei noastre.

Tehnicianul ceh a ajuns în urmă cu câteva momente în București și va conduce, la ora 17:30, prima ședință de pregătire în cantonamentul de la Săftica.

Dušan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo București în carieră, în sezonul competițional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) și anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eșecuri), cifre în Liga 1. – Comunicat FC Dinamo

Citește și:

Stoican la plecare: ”Aștept ziua”

Previous Irobiso va semna în sfârșit cu Dinamo
Next Veste mare pentru suporterii români

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *