Primele declarații ale lui Stoican+prima decizie luată


Mircea Rednic încheie astăzi al cincilea mandat la Dinamo. Flavius Stoican, 45 de ani, este noul antrenor al lui Dinamo. Stoican l-a înlocuit pe Mircea Rednic, demis azi de club.

„Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!».  Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Stoican pentru GSP.ro.

Din informațiile GSP, Stoican a fost extrem de deschis în discuțiile purtate în această după-amiază cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu. Antrenorul n-a pus mare preț pe salariu, dar a vrut să fie clarificată mai întâi situația cu Rednic. „Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-a transmis Flavius noilor lui conducători, la tratative, conform surselor GSP.

Stoican nu a discutat foarte mult nici despre lotul pe care îl are la dispoziție: „Cine mai are chef de fotbal e bine primit. Cine nu, să se lase!”.

Cosmin Matei și Steliano Filip, trași pe linie moartă de Rednic, nu vor mai rezilia contractele cu „câinii”, acum că Mircea Rednic a părăsit clubul.

Citește și:

Il Luce a explicat cum vrea să ajute Dinamo: ”Eu încerc”

-->
Previous Amenințări de la PCH pentru Mureșan: "Va plăti"
Next Prima reacție a lui Rednic după demitere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *