Primele declarații ale lui Răducioiu în calitate de oficial


Florin Răducioiu a fost numit team-manager la Dinamo și a fost prezentat oficial azi, într-o conferință de presă.

„Prezentul nu este prea frumos, m-am reîntors dupa atâția ani la Dinamo. Evident, sunt bucuros și o să încerc să-l ajut pe Flavius. S-a vorbit despre o stare de spirit, cred ca asta e foarte important. Timpul este inamicul nostru, avem nevoie de rezultate. Cred că rezultatele se pot obține prin această stare de spirit. Sunt convins că echipa va reuși cu noul antrenor. Avem nevoie să câștigăm meciurile cu orice preț.

Îmi plac mai mult faptele, nu vorbesc foarte mult. E foarte important acest început, partea a doua a campionatului. Contează faptele, care se pot obține prin muncă, prin perseverență, printr-o mentalitate de învingător. Sunt sigur că Mister (n.r. Flavius Stoican) le va transmite asta băieților.

Eu zic că e momentul potrivit să mă reîntorc, într-un moment destul de dificil. E o provocare, acesta este clubul care m-a format. Consider că pot și am datoria să-i ajut pe băieți și pe Mister, este indiscutabil. Vreau să mă implic în anumite lucruri. Trebuie să redresăm această situație, acest club nu merită această poziție în clasament. Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare

Sunt un tip optimist. În ultimele meciuri, am avut și ghinion. Din punctul meu de vedere, echipa a avut mari probleme de atitudine. Vor fi jucători care vor pleca, alții vor veni, toată lumea trebuie să ajute acest club. Îmi plac aceste provocări, această misiune, care cred că este aproape imposibilă”, a mai afirmat noul team-manager al formației din Ștefan cel Mare.

Citește și:

CTP se ia și de Nole Djokovic: ”Nu doar nevaccinat, ci și antivaccinist”

-->
Previous Ce mutări pregătește Răducioiu: "A sunat deja în Italia"
Next Iuliu Mureșan a anunțat rezilieri noi de contract

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *