--> -->

Primele declarații ale lui Claudiu Ciolan


-->
Aseară vă anunțam că Dinamo și-a recuperat autocarul de la Ionuț Negoiță, prin achiziția lui Claudiu Ciolan, manager al clinicii Smile Center.

Acesta a oferit scurte declarații pentru Playsport.ro, în care a confirmat achiziționarea autocarului.

„Da, l-am cumpărat. Momentan, autocarul va fi folosit de echipa de seniori. E în regulă din ce-am văzut. Mai are mici probleme, dar se rezolvă. Este autocarul echipei dinainte, cu stema și trofeele pe el.”

Totodată, omul de afaceri subliniat și stadiul negocierilor vizavi de echipa secundă și Centrul de Copii și Juniori.

Deocamdată s-au mai întâmplat niște lucruri la echipă, au apărut diverse, iar negocierile nu au mai avansat. Eu sunt interesat, însă am decis să rezolvăm mai întâi problema autocarului.”

Ce declara în urmă cu o lună

„Da, în mare parte aș dori să investesc la Dinamo, dar depinde de anumite lucruri, din punct de vedere birocratic. Există interes din partea mea și din partea conducerii echipei, dar trebuie să rezolvăm lucrurile birocratice. Faptul că sunt în insolvență împiedică puțin aceste demersuri.

Investiția ar însemna cheltuielile unui club de Liga a 3-a (n.r. – Dinamo 2), plus autocarul, dar să vedem cum negociem cu dânșii. Este vorba de fostul autocar al echipei. Sau, în caz că acesta nu este într-o condiție bună, ne orientăm spre altul. Interes este, dar rămân problemele birocratice.”

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Un fost angajat rupe tăcerea
Next Concluziile lui Filip după victoria de astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.