Primele declarații al lui Azankpo: „E un club mare”


-->
Desire Azankpo, noul transfer al lui Dinamo, nu ar fi vrut să vină în România, însă rezonanța numelui noii sale echipe l-a făcut să își schimbe decizia, în ultimul moment.

Atacantul francez născut în Benin este încântat acum de provocarea carierei sale și are mare încredere că va pune umărul la salvarea de la retrogradare a formației din „Ștefan cel Mare”.

Azankpo a ținut cont și de sfaturile lui Mike Cestor, de la CFR Cluj, care i-a recomandat să accepte mutarea.

„Dinamo este un club mare. Ştiu că se află într-o situaţie dificilă, dar Dinamo e întotdeauna Dinamo. Vin să încerc să ajut.

Am fost sunat şi am discutat despre acest proiect. Mi s-a zis de România, iar eu am spus: ’Nu, nu, nu, prietene, nu merg’. Apoi a spus de Dinamo. ’Aşteaptă, mă mai gândesc’. Dinamo este un club mare, cred că vor aduce jucători care să ajute. Singur, nu pot face nimic, dar împreună cred că putem face ceva.

De ce nu am vrut în România? Pentru că în fotbal contează Anglia, Spania. Eu am fost în Franţa şi a fost bine pentru mine, dar aici Dinamo e un club mare şi e dificil să spui că nu crezi că poţi face treabă, aşa că am venit să ajut. Cred că sunt pregătit deja să joc. Da, sunt pregătit. Depinde de antrenor, dar eu sunt pregătit.

Toată lumea ştie cine e Dinamo. Ştiu istoria, ştiu că are 18 titluri. E un club mare. Nu ştiu totul despre club, însă doar numele spune ceva. Am un prieten la Dinamo. Jucătorul nou, numărul 8, Pierre.

L-am întâlnit pe Cestor la Cluj. Ştiu câţiva jucători de aici, i-am sunat să îmi dea informaţii. Mi-au spus să vin aici că va fi bine pentru mine. Sper că românii sunt oameni buni şi că mă vor primi bine”, a declarat Azankpo potrivit Digisport.

Citește și:

Valabilitatea certificatelor de vaccinare, prelungită cu șase luni

Previous 2 noi jucători la Dinamo, testați de Stoican
Next Transferurile lui Mureșan făcute praf

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *