--> -->

Primele decizii luate de conducerea lui Dinamo


-->
Nicolae Badea a trimis o notificare pe adresa clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare prin care interzice folosirea siglei și numelui „FC Dinamo”. FANATIK a aflat primele decizii luate de oficialii clubului.

Noul site al clubului a fost lansat în urmă cu câteva zile, însă din nou vor interveni schimbări. Din informațiile FANATIK, oficialii clubului din Casa Pariurilor Liga 1 vor schimba adresa web a clubului, care va avea o altă denumire care să nu conțină sintagma “FC Dinamo”.

O altă măsură pe care au discutat-o șefii este evitarea în spațiul public a folosirii numelui “FC Dinamo” sau “Fotbal Club Dinamo”. În schimb, echipa va putea în continuare să se numească “Dinamo” și această denumire să fie folosită și în spațiul public.

Astfel, Dinamo nu va fi nevoită să își schimbe numele, iar siglele vor putea fi folosite în continuare în scopuri sportive. În schimb, utilizarea numelui “FC Dinamo” și a celor două sigle cu câinii pe stemă sunt interzise pentru a fi folosite în scopuri comerciale.

Cei care administrează societatea SC Dinamo 1948 nu vor putea vinde produse cu denumirea “FC” sau “Fotbal Club” Dinamo și nici tricouri sau alte produse care să afișeze una dintre siglele protejate.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Steliano Filip cu ochii în lacrimi la interviu
Next Zăvăleanu cere sprijinul acționarilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.