Prima victorie în mandatul lui Eugen Neagoe


Dinamo a jucat primul meci amical din stagiul de pregătire de la Marbella contra campioanei din Irlanda de Nord, Linfield, 2-0.

Echipa din Stefan cel Mare a început partida în sistem 4-2-3-1 cu Straton-Sin, Ciobotariu, Bejan, Corbu – Filip, Răuță – Moldoveanu, Nistor, Sorescu – Montini, italianul reușind să înscrie pentru „câini” în prima repriză cu șut de la 20 de metri în minutul 16.

La pauză Eugen Neagoe a schimbat echipa și sistemul. A jucat Straton-Sorescu,
Klimavicius, Bejan, Sin – NDiaye, Nistor, Alin Lazăr, Moldoveanu – Popa, Slavko Perovic

Echipa din Ștefan cel Mare a folosit cea mai amre parte a jucătorilor noi, Gabriel Moura, care a ajuns aseară în cantonamentul „câinilor” și a făcut un singur antrenament cu Dinamo azi-dimineață a intrat pe final și a dat o masă de gol pentru Daniel Popa, care a spart și el gheața în minutul 75.

Echipa a avut un penalty neacordat de arbitru în minutul 70. O altă veste proastă este că Laurențiu Corbu s-a accidentat la o contră cu un adversar și a fost schimbat la câteva minute de la startul partidei.

Muțiu, Crețu, Mihaiu și Levent Oltay au intrat în minutul 78, semn că Neagoe chiar vrea să dea șanse tinerilor la echipa de start.

-->
Previous Primul meci, primul sistem. Ce prim 11 a pregătit Neagoe
Next EXCLUSIV Daniel Popa: ”Aș refuza-o din nou”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *