Prima reacție oficială legată de insolvență


Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre intrarea în insolvență a lui Dinamo pentru TELEKOM.

„Mai avem nevoie de puţină răbdare şi înţelegere. Cu toţii ne dorim să aflăm cât mai repede care e următorul pas și ce se va întâmpla cu viitorul lui Dinamo pe termen scurt, mediu şi lung.

E o situaţie delicată, foarte dificilă. Viitorul multor oameni depinde de situaţia asta de la Dinamo, vorbim despre familiile jucătorilor, ale angajaţilor, și nu sunt puţini, ale acestor oameni care în ultimul an au fost alături de Dinamo. Şi vor să ştie exact ce se va întâmpla cu acest club

Ca director sportiv nu pot decât să fiu mândru şi să felicit jucătorii şi staff-ul tehnic pentru dăruirea şi profesionalismul de care au dat dovadă, de la reunire și până în momentul acesta. Nu a existat în niciun moment vreun conflict sau un moment în care să nu ofere maximum la antrenamente. Tot respectul meu pentru ei. Și în aceste momente sunt aici și se antrenează la capacitate maximă.

Să sperăm că în curând, în câteva zile, vom afla ce se va întâmpla cu viitorul clubului Dinamo. Sper ca cei care vor avea putere de decizie să ia deciziile cele mai bune şi cele mai sănătoase, pentru ca acest club imens să funcţioneze bine pe plan sportiv.

E clar că trebuie să se găsească un echilibru financiar faţă de toţi care sunt în momentul de faţă la Dinamo şi să se construiască corect şi transparent viitorului clubului”, a spus Mario Nicolae, conform Telekom Sport.

Citește și:

Valeriu Gheorghiță confirmă: ”Doi dintre copiii vaccinați au făcut miocardită”

-->
Previous Veste bună dinspre LPF pentru Dinamo
Next Dinamo cere daune de 100.000€

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *