Prima reacție oficială după o nouă amânare


-->
Andrei Nicolescu declară că întârzierea modificării planului de reorganizare îi pune piedici în eforturile de a aduce noi investitori la Dinamo.

Joi dimineață, la Tribunalul București trebuia să se desfășoare procesul de modificare a planului de reorganizare al clubului Dinamo.

Cu toate acestea, judecătorii au stabilit un nou termen, programat pentru data de 4 septembrie, ora 10:00. Această amânare nu a fost primită cu satisfacție de către acționarii echipei din Ștefan cel Mare.

Andrei Nicolescu a fost prezent în sala de judecată joi dimineață, când s-a fixat noul termen pentru cererea de modificare a planului de reorganizare.

Acționarul Red&White spera la o decizie favorabilă, care ar fi însemnat o reducere a datoriei pe care Dinamo trebuie să o achite.

Cu toate acestea, judecătorul a hotărât să stabilească un nou termen, pe data de 4 septembrie, ora 10:00. Această veste nu a fost deloc bine primită de către Andrei Nicolescu.

Întrebat de iAMsport.ro, acționarul lui Dinamo afirmă că amânarea nu afectează activitatea clubului, dar îi complică încercarea de a atrage noi investitori.

”Activitatea clubului nu va fi cauzată de această amânare. Era foarte important ca noi să putem să ne continuăm demersurile pentru a atrage investitori și acest lucru ne dă un pas în spate.

(V-ați așteptat să se amâne?) Nu. Teoretic, sunt și alte cauze care n-au fost pe lista de urgențe și, totuși, au fost considerate că sunt în stare de judecată, datorită altor prevederi, care îi puneau să se pronunțe (n.r. instanța) pe anumite termene procedurale”, a spus Andrei Nicolescu pentur iAMsport.ro.

Citește și

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță cu Josephine. Ce destinație au ales

Previous Veste senzațională pentru fani
Next Cornel Dinu și-a vândut acțiunile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *