Prima reacție oficială după incidentele de la Balotești: ”Asta s-a întâmplat”


Dinamo a pierdut în această seară din nou și e ultima în Liga 1, iar răbdarea fanilor a ajuns la final. Au venit din nou să susțină echipa și au făcut-o până când a fost condusă, dar apoi au reacționat destul de dur când au văzut neputința din teren. La finalul meciului jucătorii au încercat să meargă la galerie, dar fanii nici n-au vrut să-i vadă.

hotel iceberg balcic-->

”Jucători de Serie B, vă rupem picioarele”, au început ei să strige.

Și furia suporterilor nu s-a oprit aici. O parte dintre fani au așteptat autocarul la Balotești, dar incidentele se pare că nu au fost atât de grave așa cum s-a scris în presă. Fanii au vrut mai mult să-i sperie pe fotbaliști și să le atragă atenția că sunt la Dinamo și că ei nu mai acceptă să vină atâția kilometri pentru ei și să audă de la fanii adverși ”B-ul” la fiecare meci.

”Fanii sunt supărați, e normal să fie așa după ultimele noastre rezultate, dar nu au spart nimic și nimeni nu a fost rănit. Ei au încercat să oprească autocarul, dar nimic rău nu s-a întâmplat. Acum suntem cu toții acasă”, a declarat pentru doardinamo.ro portarul Riccardo Piscitelli.

Previous Cornel Dinu face praf strategia ”câinilor”. Ce acuză
Next Viorel Moldovan îl învață pe Negoiță: ”Faceți o greșeală”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *