Prima reacție legată de venirea lui Niculae la Dinamo: „Ar putea să preia orice echipă”


Astăzi a apărut o informație care i-au pus pe jar pe fanii dinamoviști. Venirea lui Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu, la Dinamo.

Știre inițială:

Apropiați ai omului de afaceri susțin că eliberarea condiționată a acestuia este aproape. Există o decizie în acest sens, luată de Judecătoria Medgidia în luna mai, la nici 3 luni după încarcerarea lui Niculae, iar până mâine apelul care să încheie speța s-ar putea întruni.

La noul club al lui Niculae ar urma să ajungă și Dani Coman, fostul colaborator al omului de afaceri la Astra, unde ex-portarul a fost președinte. În trecut, Coman s-a mai aflat pe lista lui Dinamo în câteva rânduri, dar mutarea nu s-a concretizat.

Dani Coman a oferit o primă reacție după aceste vești.

Nu am mai vorbit cu domnul Niculae de două săptămâni. Nu știu nimic de intențiile dumnealui. La puterea financiară și la plăcerea pe care o are pentru fotbal, ar putea să preia orice echipă din Liga 1. Din punct de vedere profesional, nu am luat nicio decizie legată de ce voi face în viitor. Vreau să analizez bine, să mă odihnesc după un an greu și pe urmă, să iau cea mai bună decizie”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Mario Nicolae: „Caut jucători”

-->
Previous Primele 2 mutări ale dinamoviștilor
Next Mario Nicolae: „Caut jucători”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *