Prima reacție după eșec a PCH-ului


Dinamo a pierdut meciul tur cu Universitatea Cluj, scor 0-2, iar ardelenii pornesc cu prima șansă pentru promovarea în prima ligă.

Echipa a avut parte de o susținere ULUITOARE din partea suporterilor, o susținere cum parcă nu a mai fost de foarte mulți ani. De asemenea, suporterii ardeleni au creat o atmosferă de vis, meciul fiind probabil cel mai spectaculos din anul 2022, din punct de vedere al galeriilor.

După înfrângere, fanii din PCH vin cu un mesaj de încurajare și îndeamnă oamenii să ia cu asalt stadionul, fiind cu siguranță ultima partidă a echipei mari pe vechiul stadion.

„DUMINICĂ ÎNCEPEM DEMOLAREA STADIONULUI DINAMO!

Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ.
Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!

Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.

NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1!
LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!” – se arată în comunicatul PCH.

Citește și:

A dat bani la Dinamo, acum nu mai crede în ”câini”: ”Nicio dramă”

Previous Cohn: „Are mai multă ambiție”
Next Fanii lui Dinamo s-au dezlănțuit la final

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *