Prima reacție a unui oficial despre intrarea în insolvență


Directorul sportiv de la Dinamo, Marius Nicolae, a declarat pentru FANATIK că o intrare în insolvenţă poate să însemne relansarea pentru viitor. Dinamo a mai reuşit să iasă o dată dintr-o astfel de situaţie.

“În acest moment, eu nu ştiu despre aceste planuri de insolvenţă. Însă, pot fi oameni care stăpânesc acest domeniu şi care au un plan bine pus la punct. Dinamo a mai fost într-o insolvenţă din care a ieşit cu bine. Depinde cine o manageriază.

O insolvenţă nu înseamnă distrugerea unui club, ci poate să însemne sănătatea lui Dinamo şi relansarea pentru viitor. Jucătorii şi angajaţii ar fi fericiţi, pentru că nu se mai permit întârzieri, chiar dacă salariile ar fi mai mici.

Am trecut printr-o insolvenţă în trecut, dar nu am stat mult, la Petrolul. Cu Dinamo, nu ştiu ce se va întâmpla, dar ceea ce pot să vă spun e că se fac eforturi uriaşe ca acest club să se salveze. Aşa s-a întâmplat şi în finalul sezonului trecut.

Sunt mulţi oameni de afaceri care se interesează să vină alături de noi şi care stăpânesc mult mai bine aceste lucruri decât mine. Eu nu pot să mă declar surprins că Dinamo intră în insolvenţă, dar nu pot spune clar asta pentru că nu ştiu”, a spus managerul sportiv.

“Se vrea ca Dinamo să continue acest drum, să nu dispară şi fanii din DDB au făcut eforturi foarte mari să ţină clubul în viaţă. Cel mai bun exemplu este CFR Cluj. O echipă care a fost în insolvenţă şi care de patru ani încoace ia titlul în România.

„Negociem cu jucătorii”

Dar planul trebuie să fie bine pus la punct. Chiar nu ştiu, nu pot să spun mai multe pentru că eu muncesc pe alt plan. Aţi vorbit şi voi cu Dusan Uhrin, a spus şi el ce probleme sunt. Încerc să fac lucrurile să meargă cât mai bine la club.

Negociem cu jucători, încercăm să creăm cele mai bune condiţii la club, sunt foarte multe de pus la punct”, a spus Marius Nicolae pentru FANATIK.

Citește și:

Deian Sorescu despre momentele petrecute la Națională

-->
Previous Detalii despre viitorul lui Torje
Next Dinamo va intra din nou în insolvență

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.