Prima reacție a noului transfer de la Dinamo


Dinamo a oficializat astăzi al doilea transfer al iernii, Marius Tomozei. Acesta a oferit un prim interviu în calitate de jucător al lui Dinamo pentru FANATIK.

„Ne-am înțeles și am semnat pe șase luni, iar dacă ne salvăm de la retrogradare contractul va fi prelungit automat pe un an de zile. Eu am spus-o de prima oară când am fost sunat că Dinamo nu se refuză din punctul meu de vedere, chiar dacă se află într-o situație mai rea. Au mai fost discuții și oferte, dar când am fost sunat de Dinamo am zis stop și că vreau să joc aici. Pentru mine înseamnă mult să ajung la Dinamo, pentru că nu mulți au șansa asta.

Sincer, nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Dacă dăm timpul înapoi, sezonul trecut am jucat 25 de meciuri. A fost o discuție între mine și antrenor și a fost decizia lui pe care am respectat-o. Nu vreau să dezgrop morții. Nu vreau să intru în polemici și să se creeze și mai multe discuții.

Sincer, nu m-am așteptat la asta. Dar cred că poate trebuia să cadă cineva. Am avut o discuție cu Mister la pauză, dânsul s-a supărat, dar nu a fost cu înjurături sau cu altele. Doar o discuție bărbătească și s-a supărat pe mine. Am căzut dintr-o dată la echipa a doua. Eu nu sunt un jucător cu probleme sau care să facă probleme! Nu are nicio legătură. Din 14 ani de seniorat nu m-am certat cu un coleg sau cu un antrenor. Chiar nu se pune problema de așa ceva.

„Doar împreună vom salva echipa”

Am rămas prieten cu mulți colegi. S-a întâmplat și se poate întâmpla oricărui jucător. E fotbal. Chiar nu pot să spun mai multe pe tema asta. Eu am încercat să am o discuție cu Lazslo Balint și să fiu reprimit dar nu s-a mai vrut. Eu cu conducerea și cu suporterii am rămas în relații foarte bune. Dacă eram un jucător cu probleme nu cred că se mai putea vorbi despre asta.

Doar împreună vom salva echipa. Sper să joc cât mai multe meciuri la Dinamo și să pot să ajut la îndeplinirea obiectivelor și să demonstrez că am valoare de Dinamo”

Citește și:

Un fotbalist de Liga 1 dorit de Dinamo, dar nu de toți de la club

-->
Previous Jucător în probe la Dinamo
Next Impresarul recunoaște interesul lui Dinamo pentru Liviu Antal

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *