Prima reacție a noului acționar majoritar al clubului


Pablo Cortacero este istorie la Dinamo! Dorin Șerdean a confirmat pentru ProSport că a luat acțiunile omului de afaceri spaniol.

Șerdean a fost în Spania și a dat detalii despre negocierile pe care le-a avut cu spaniolul pus la zid de fanii din DDB.

„Am semnat un acord cu Cortacero! Este un prim pas, dar sunt necesare și alte etape. A întârziat să facă infuzia de capital și a cedat acțiunile. Am arătat bunele intenții, se deblochează situația, dar e nevoie de bani”, a spus Dorin Șerdean, pentru ProSport.

Din informațiile culese de PlaySport.ro, Dorin Șerdean urmează să se consulte cu mai mulți avocați, apoi va fi nevoit să găsească o persoană care să investească în club. Din câte se pare, acest om de afaceri există. Discuțiile sunt vechi de mai multe luni, însă situația incertă legată de acțiuni au blocat orice fel de înțelegere. „Există o persoană dispusă la o injecție de capital inițială de aproximativ 1,5- 2 milioane de euro”, a precizat o sursă PlaySport.ro. Cum Tribunalul București a aprobat cererea de intrare în insolvență pentru SC Dinamo 1948 SA, lucrurile se complică, administratorul judiciar desemnat de instanță fiind cel care ia toate deciziile în cadrul societății.

Citește și:

Paul Anton, deranjat: ”Nu e corect”. Ofertele pe care le-a avut

-->
Previous Pablo Cortacero nu mai este acționarul majoritar al lui Dinamo
Next Danciu: "El va fi omul de drept"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.