Prima reacție a lui Zăvăleanu despre Șerdean


Dorin Șerdean, în acte acționarul majoritar al lui Dinamo, a transmis recent o solicitare pe adresa clubului, pentru a cere toate actele din momentul începerii procedurii de insolvență.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Iuliu Mureșan rămâne în club, însă este extrem de afectat de rezultatele din ultima perioadă.

”N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu a explicat că o plecare a lui Iuliu Mureșan ar însemna oprirea activităților clubului, până la numirea unui nou administrator special.

”Problemele judiciare care ar fi iscate de o retragere sunt neevaluabile, doar de asta n-am avea nevoie. Ar însemna apariția unui nou administratorul special, propus de acționari, de Lotus.

Fără a găsi un înlocuitor, nu se putea ca domnul Mureșan să plece, pentru că s-ar opri activitatea clubului. Nu s-ar putea face, de exemplu, plăți fără administratorul special”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la DigiSport.

Citește și:

Bucurați-vă de soare! Ce va urma în luna mai

Previous Kiriță: „Nu au educație, nu sunt fotbaliști”
Next Vine Florin Prunea la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *