Prima reacție a lui Uhrin despre revenirea la Dinamo


După 0-4 cu FC Botoșani, liderii DDB se gândesc la îndepărtarea lui Flavius Stoican de la Dinamo și l-au căutat pe Dusan Uhrin jr., după cum a anunțat GSP.ro în exclusivitate.

Cehul este liber de contract din luna iulie 2021 și nu ar refuza un nou mandat la Dinamo.

Întrebat de Gazeta Sporturilor despre o revenire la Dinamo, Uhrin s-a rezumat să răspundă scurt: „Nimic nu e imposibil”.

Uhrin a fost omul dorit de DDB și după despărțirea de Mircea Rednic, dar discuțiile nu s-au concretizat în acel moment. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a mai avut un mandat la cârma echipei, între august 2019 și martie 2020. El este liber de contract din luna iulie 2021. Atunci îi părăsea pe „câini”, cu doar o săptămână înaintea startului campionatului, din cauza incertitudinii de la club.

După trei înfrângeri în 2022, 1-2 cu FC Argeș, 0-3 cu FCSB și 0-4 cu FC Botoșani, scaunul lui Flavius Stoican se clatină, iar fanii din DDB, acționari în cadrul clubului, și-au pierdut răbdarea.

Pentru a mai câștiga timp și pentru a nu fi demis, Stoican are nevoie de o minune. Acesta este obligat să câștige joi cu CSU Craiova pentru a rămâne la Dinamo. În caz contrar, sunt șanse mari ca acela să fie ultimul său meci pe banca formației „roș-albe”.

Am întâlnit o echipă bună, pragmatică, care a profitat de fiecare fază avută. Botoșaniul e echipă de play-off, e clar! Nu vreau să cedăm, nu avem nimic de pierdut. Că luăm un gol, că luăm patru, nu cedăm! O să se întoarcă norocul și spre noi, că prea merg toate împotriva noastră.

Statistic am dominat, dar pe tabelă vedem 4 în dreptul adversarului. E delicat, nu trebuie să ne pierdem încrederea. Am jucători care pot face diferența. Știm când greșim, ne asumăm, nu pierde unul sau celălalt. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, e important să nu-și piardă încrederea
– Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Citește și:

Florin Cîțu, după creșterea prețurilor la combustibil: ”Asta fac prețurile. Mai cresc, mai scad”

Previous Dinamo este din nou dezavantajată de arbitrii
Next Ce se întâmplă cu programul DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *