Prima reacție a lui Săvulescu la o lună de la condamnare și de ce nu se predă. Ce vrea să facă


În afara lui Cristi Borcea condamnat la 5 ani în ”Dosarul Retrocedărilor”, un alt fost șef dinamovist a primit pedeapsă cu executare, de 5 ani și jumătate, este vorba de Dragoș Săvulescu. Dacă Borcea s-a predat și e la Rahova, Săvulescu e fugitiv și dat în urmărire internațională.

După aproape o lună de la decizie, astăzi, prin intermediul blog-ului personal, Săvulescu a avut prima reacție. Un mesaj-fluviu din partea omului de afaceri, care-și susține nevinovăția și acuză sistemul din țară. ”Sunt un luptător, mai degrabă îmi dau viața decât să cedez, în special în față nedreptății! Am ales să nu mă predau autorităților române pentru a-mi ispăși o pedeapsă nedreaptă și nemeritată data de niște judecători corupți de sistemul din care fac parte, fără conștiință și plini de ură la adresă unor oameni nevinovați!

Nu recunosc sistemul de justiție corupt din România. Voi face din acest caz nu numai un caz super-dezbătut la nivel național ci și un caz cunoscut internațional, pentru a atrage atenția opiniei publice din țările civilizate asupra nedreptăților, ilegalităților și abuzurilor pe care actualul sistem de justiție din România le face!

Nu mă voi opri până la momentul în care cei care sunt cu adevărat vinovați și corupți și care își bat joc de viețile oamenilor nevinovați vor plăti! n aceste condiții, prioritatea principală a vieții mele a devenit rezolvarea acestei probleme și demonstrarea abuzurilor și nedreptăților, cu absolut orice preț!

Dacă cineva își închipuie că în realitate eu sunt probabil undeva la soare pe vreo o insulă, stând relaxat și eventual amuzat de situație, se înșeală amarnic. Am ales să stau un timp departe de România, chinuindu-mă, muncind și stresandu-mă zilnic pentru a găsi soluții legale de a mă salva de efectele acestei mizerii judiciare și de a mă organiza în ceea ce privește lupta cu acest groaznic sistem torționar neocomunist!

Ceea ce am ales să fac nu este nicidecum un act de lașitate cum unii ar putea consideră, ci un act de curaj. Norocul meu este că încă există soluții legale de rezolvare a acestei probleme, pentru că în niciun caz nu doresc să îmi trăiesc viața ca un fugar, aceasta fiind doar o situație de moment. O măsură importantă pe care o voi lua va fi categoric atacarea la CEDO a sentinței de condamnare”, a declarat Săvulescu, printre altele, pe blogul personal.

Citește și:

Dinamo nu i-a dat 4.500 de euro pe lună, la vară pleacă pe cel puțin jumătate de milion de euro

-->
Previous EXCLUSIV Veste bună pentru dinamoviști. Ce decizie tocmai s-a luat
Next Mircea Rednic rullz. Pe ce loc e new Dinamo în 2019

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *