Prima reacție a lui Răzvan Zăvăleanu


Răzvan Zăvăleanu răspunde după ce Dorin Șerdean a câștigat o nouă bătălie în instanță. Reprezentantul RTZ spune că decizia Curții de Apel nu este definitivă, iar litigiul nu s-a încheiat.

La Dinamo continuă luptele de culise între acționari, conducători și foști oficiali sau antrenori. Multe „războaie” se duc în instanță, acolo unde „se joacă” și „meciul” cu Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al clubului și adminsitratorul firmei Lotus, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni, 72,8% din cadrul SC Dinamo 1948 SA.

Considerat omul lui Pablo Cortacero, Șerdean a fost destituit din poziția sa de președinte executiv, însă s-a adresat instanței, a solicitat repunerea în funcție și plata salariilor la zi.

Astfel, la începutul lunii martie, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză ardeleanului, iar Dinamo a fost obligată să-l repună în funcție pe fostul președinte și să-i achite salariile restante, nu puține, 14 la acea dată, plus obligația achitării cheltuielilor de judecată, 12000 lei.

După acestă decizie, RTZ Partners SPRL  a contestat, la Curtea de Apel victoria lui Dorin Șerdean și a apelat la ordonanța președințială.

Din păcate pentru dinamoviști, nici această cale de atac nu a avut succes, astfel că PlaySport.ro a informat că judecătorii de la Curtea de Apel au menținut decizia Tribunalului București și au hotărât că înlăturarea oficialului din funcția deținută în organigrama clubului din „Ștefan cel Mare” a fost ilegală și nu se justifică.

Reacția lui Zăvăleanu

„Deocamdată, litigiul dintre domnul Șerdean și clubul Dinamo nu s-a încheiat, urmează să se judece apelul clubului la hotărârea de fond. Deocamdată se desfășoară niște faze preliminare apelului, cererea de suspendare provizorie și cererea de suspendare.

Vom aștepta decizia Curții de Apel pentru a avea o rezoluție finală”, a transmis practicianul pentru PlaySport.ro.

Citește și:

-->
Previous Echipele probabile la Dinamo-Uta
Next Care este sigla preferată a legendelor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.