Prima reacție a lui Pablo Cortacero după transferul lui Aleix Garcia Serrano


Rufo Collado a dat lovitura pe finalul perioadei de transferuri în Europa! Directorul sportiv al ”câinilor” a reușit cel mai important transfer din ultimii ani în România. L-a transferat pe Aleix Garcia Serrano, un fotbalist de 23 de ani cotat la 3,2 milioane de euro, care are în CV numai la echipe importante: Villareal, Manchester City, Girona sau Moscron, iar acum vine la Dinamo să pună osul la reconstrucție și renașterea formației din Ștefan cel Mare.

Cum a reușit Rufo Collado un transfer de răsunet în toată Europa? Datorită relației sale cu Pere Guardiola, agent important în Europa și fratele marelui Pep Guardiola.

Pablo Cortacero a fost mândru de acest transfer, dar și de Rufo Collado, căruia a ținut să-i mulțumească pentru munca depusă la Dinamo de aproape 3 luni, de când acesta a venit în România. Rufo a fost omul care s-a ocupat și a testat piața înainte de a cumpăra spaniolii clubul.

”Al 14-lea transfer. Bine ai venit, Aleix Garcia!

Vreau să mulțumesc directorului sportiv pentru munca extraordinară depusă pentru a aduce la echipa noastră un jucător dorit în această perioadă de mari cluburi europene”, a scris Pablo Cortacero pe facebook.

Pablo Cortacero a explicat într-un interviu pentru doardinamo.ro care este relația pe care el și Rufo Collado o au cu Pere Guardiola.

”Avem o relația bună cu Pere Guardiola, fratele lui Pep Guardiola. El are o agenție de jucători, Rufo Collado este foarte apropiat de ei, eu i-am cunoscut când au venit la Granada pentru a gestiona clubul cu proprietarul chinez. Am avut mai multe discuții, o relație normală, bună, dar nu am lucrat direct cu ei. Rufo însă da, a lucrat cu ei, trebuia să găsească și să formeze jucători”, a declarat Pablo Cortacero.

Acesta a explicat și cât de greu este ca Pere Guardiola să aducă fotbaliștii săi în România.

”Bine, da. Problema e că în ceea ce privește salariile este foarte dificil să te bați cu ligile de top. Dacă există o altă echipă din prima ligă din Spania, Italia sau Anglia, au alt nume. Noi ceea ce trebuie să le spunem este: ”Uite, aici vei fi o vedetă, vei fi foarte important”. Acest lucru ei nu-l văd. Așa ei aleg să plece la o echipă cu nume și să fie rezerve pentru mai mulți bani sau pentru aceeași bani, chiar dacă nu joacă. Este dificil”, a explicat noul patron al lui Dinamo.

Citește și:

Băsescu cere măsuri severe împotriva Covid-19. Ce spune de Iohannis și Orban

-->
Previous Probleme pentru Pablo Cortacero
Next EXCLUSIV Perioada pe care a semnat Aleix Garcia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.