--> -->

Prima reacție a lui Nicolae Badea


-->
Clubul din „Ștefan cel Mare” a fost notificat de Nicolae Badea să nu mai folosească denumirea de „FC Dinamo”, care apare pe site, pe pagina de Facebook și pe site-ul LPF, în scopuri comerciale.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Nicolae Badea a vorbit despre notificarea trimisă clubul din Liga 1.

„Știu că a fost o notificare, asta pot confirma. Da, este pentru partea comercială. În tot ce înseamnă utilizarea în scop comercial, lucrurile sunt clare. Pentru utilizarea în scop comercial, trebuie să beneficiezi de o cesiune. Când faci acte de comerț cu sigla cuiva, trebuie să ai un raport juridic cu acel deținător.

În plus, există multiple confuzii. Domeniul «fcdinamo.ro» este al lui FC Dinamo, nu al lui SC Dinamo 1948. În momentul în care anunți în care anunți înscrieri pentru copii și juniori la FC Dinamo, același lucru îl anunță și FC Dinamo. Nimeni nu mai știe unde să se ducă. Acesta este scopul scrisorii.

În scop sportiv, echipamente și altele, evident că sigla cu câinii și toate celelalte pot fi folosite, așa cum s-a convenit constitutiv”, a declarat Badea pentru GSP.ro.

E Dinamo în aceeași situație cu FCSB?

Întrebat dacă Dinamo ar putea ajunge ca FCSB, care nu mai poate folosi numele Steaua, Nicolae Badea a răspuns scurt „Nu”.

Din informațiile obținute de GSP.ro, pe adresa clubului care se zbate să rămâne în Liga 1 a sosit miercuri această notificare, prin care este cerută schimbarea denumirii.

„Se interzice utilizarea mărcii FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI, a denumirii FC DINAMO și a domeniului fcdinamo.ro. De îndată, fără curgerea altui termen de grație. Prin excepție, se permite folosirea numai a siglei pe echipamentul sportiv al echipelor de seniori și juniori la antrenamente și jocuri, fiind activități/acțiuni non-comerciale”, se arată în notificarea clubului lui Nicolae Badea.

Citește și:

Surpriză în lotul lui Uhrin: revine Torje

-->
Previous Ce pregătește Uhrin pentru meciul de diseară
Next Răzvan Zăvăleanu: ”Am început rebranduirea!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.