Prima reacție a lui Florin Bratu despre plecare: ”Sunt convins de asta”


-->
Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a avut astăzi o primă reacție referitoare la posibila înlocuire a sa de la Dinamo cu Dan Alexa sau Claudiu Niculescu.

”Mai sunt multe puncte puse în joc, nu e nimic pierdut. Nu mi-a spus nimeni așa ceva, că voi pleca de la Dinamo. Eu sunt mândru că antrenez Dinamo și o să-l antrenez în continuare. Sunt foarte convins de asta! Lucrul acesta nu cred că ar trebui să-i intereseze foarte mult pe jucători. Ei trebuie să respecte ceea ce spun, nu cred că ar trebui ei să-și facă probleme. Trebuie să ne gândim în ce situație am venit eu la Dinamo în sezonul trecut. Dacă clubul Dinamo era la alt nivel în ceea ce privește lotul sau bugetul, nu cred ca mai eram eu antrenor, fiind totuși un antrenor tânăr, fără experiența. Cred că pretențiile erau mult mai mari. Trebuie să vedem și unde ne aflăm noi ca și club și dacă putem să ne batem cu Steaua sau cu CFR Cluj, sunt alte echipe cu care ne batem.

Nu am avut discuții pe acest subiect, am vorbit cu președintele David zilele trecute, ne-a spus că trebuie să câștigăm acest meci. Eu mă focusez pe meciul de mâine ca să reușim să aducem toate cele trei puncte.”, a declarat Florin Bratu în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Penedo. O absență notabilă din avionul spre Iași

Previous Gicu Grozav: "Am și eu defectele mele" Ce spune de Dinamo
Next Ce se întâmplă cu Penedo. O absență notabilă din avionul spre Iași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *