Prima reacție a lui Dorin Șerdean


-->
Dorin Șerdean, actualul acționar principal al lui Dinamo, prin Lotus Products Perfect SRL, a reacționat după ce planul de reorganizare modifical al lui Dinamo a fost aprobat. În cazul în care planul va trece și de Tribunalul București, pe 24 octombrie, SC Dinamo 1948 SA va fi deținută, în procent de 99%, de Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”.

Conform planului de reorganizare aprobat pe 14 octombrie, la sediul RTZ & Partners SPRL, sumele virate în club de asociația APCH prin programul DDB vor fi convertite în acțiuni, astfel că Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” va deține un procent de 99 la sută, în timp ce Dorin Șerdean va ajunge la o cotă socială de sub 1%.

„Era previzibil că o să treacă planul creditorilor de momentul 14 octombrie. Era așa… cronica unei morți anunțate. Dar să vedem a cărui moarte. Așa e titul romanului, a fost și un film pe chestia asta. La Dinamo e totul un film, dar nu joacă Anthony Delon în acest film, joacă alții.

Nu sunt pesimist sau optimist, nu are nicio legătură, aici e vorba de realism, de fapte care se întâmplă și cam atât. Nu contează cum sunt”, a declarat Dorin Șerdean la Playsport Live.

„Am votat împotrivă. Da, sunt creditor salariat (trecut cu sută la sută în planul modificat – n.r.). Să vă spun eu ceva. Băieții ăștia nu știu nici măcar a scrie corect drepturile unui om. Dacă socotiți 16 mii de lei, este aferent unei luni și trei săptămâni din a doua lună. Eu am luat ultimul salariu pentru luna octombrie 2020. Eu aveam de primit doua salarii și trei sferturi. Suma aia e greșită, trebuia să fie vreo 24-25 de mii de lei. Eu sunt îndreptățit să nu fiu de acord. Dar ei au socotit, dar e greu cu matematica asta.

Citește și:

Achiziția de vaccinuri anti-Covid-19 în UE, anchetată de Parchetul European. Anunț oficial

Previous APCH, la un pas de a deveni acţionarul majoritar
Next Intenționează Badea să ceară falimentul?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *