--> -->

Prima reacție a lui Bonetti


-->
Veste șoc oferită de Playsport la miezul nopții. Dario Bonetti, fostul antrenor al „câinilor”, a câștigat în instanță procesul cu fostul club, în care a cerut repunerea în drepturi și plata restanțelor salariale.

Ce spune Zăvăleanu, conform GSP

„Până nu apare motivarea, este dificil să tragem vreo concluzie pe baza unei informații sumare și să facem declarații”.

Cum se apără Bonetti

„Nu fac comentarii. Cel puțin pe moment”. Decizia poate fi contestată în termen de 7 zile.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea se întâmplă, dar angajamentele sunt clare”, a mai transmis Bonetti, pentru GSP.

Italianul a solicitat repunerea în drepturi și, mai ales cum susțin dinamoviștii, achitarea tuturor salariilor din momentul denunțării. Avea 5.000 de euro pe lună din partea clubului, plus 1.000 de euro – bani achitați de către Nicolae Badea prin intermediul unui contract separat -, iar Bonetti semnase până în vara 2022, plus opțiune de prelungire pe încă un an.

Soluția pe scurt

„Admite, în parte, contestaţia, astfel cum a fost precizată. Anulează măsura administratorului judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti a debitoarei SC DINAMO 1948 SA înregistrată sub nr. 2512/26.09.2021 de denunţarea a Contractului de Activitate Sportivă înregistrat sub nr. 406/14.07.2021 la SC DINAMO 1948 SA încheiat între contestatorul BONETTI DARIO şi debitoarea SC DINAMO 1948 SA.

Respinge, ca inadmisibile, cererile contestatorului privind constatarea neîncetării efectelor contractului odată cu denunţarea acestuia, obligarea intimatei la respectarea in continuare a contractului şi obligarea debitoarei la plata sumelor scadente pana la momentul prezent. Obligă debitoarea SC DINAMO 1948 SA la plata către contestator a sumei de 200 lei reprezentând taxă judiciară de timbru.

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 24.03.2022. – Hotarâre 1378/2022 24.03.2022

Citește și:

DiCaprio despre români: imaginea spune tot

-->
Previous FC Hermannstadt are drept de promovare
Next Unica soluție pentru salvarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.