Prima reacție a lui Bejan: „Poate Dinamo face recurs”


Mai devreme anunțam că Dinamo va avea de achitat o nouă datorie, și într-un timp foarte scurt.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Dinamo să îi plătească salariile restante lui Florin Bejan (30 de ani), fotbalist care s-a despărțit de clubul alb-roșu la finalul sezonului trecut.

„BEJAN FLORIN vs. SC DINAMO 1948 SA – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile.” – lpf.ro

„Sincer nu știu nimic. Eu nu am văzut nimic și chiar nu știu ce să zic. Vedem ce se va întâmpla. Poate Dinamo face recurs. Nu am nicio noutate deocamdată. Sunt în vacanță. Chiar sunt la plajă acum”, a declarat fundașul pentru FANATIK puțin mai devreme.

Jucătorul a vorbit acum câteva săptămâni despre situația sa și a mărturisit că are mai multe oferte din Liga 1, dar nu excludea posibilitatea să mai continue la Dinamo, însă a recunoscut că nu ar accepta un salariu lunar de 5.000 de euro: „Eu, deocamdată sunt liber de contract, mă bucur de vacanță la mine, la Constanța. Sunt în discuții cu mai multe echipe și vedem ce va fi. Și cu Dinamo am mai avut ceva discuții cu cei din DDB, dar deocamdată nimic concret. Nu pot să îți spun pentru că sunt doar vorbe, nimic mai mult. Eu acum am aflat din presă că Dinamo are un plafon salarial de 5.000 de euro și cred că ar fi foarte greu să țină jucătorii cu experiență care sunt la echipă. Sincer, eu nu cred că aș accepta un astfel de salariu”.

Citește și:

Pe ce tineri se va baza Dusan Uhrin pentru regula U21. Schimbări uriașe la Dinamo

-->
Previous OFICIAL Valoarea datoriilor lui Dinamo
Next Dinamo are oferte din Rusia și Italia pentru Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *